1. Alegi pachetul de logo design potrivit

Am pregatit o serie de pachete de creare logo firma pentru a acoperi cele mai frecvente necesitati, intalnite in cei peste 7 ani de experienta. Pentru a alege cea mai oportuna oferta de preturi logo design, trebuie sa te gandesti in primul rand ce calitate iti doresti(daca valorile companiei tale corespund cu portofoliul nostru sau al celor pe care ii alegi), altfel risti sa investesti banii nefolositor. Si stim cat de importanti sunt, mai ales la inceput pentru firmele noi.

Dacă necesităţile tale nu sunt acoperite de nici un plan prezentat, putem face un pachet special adaptat firmei si nevoilor urgente.

2. Completeaza formularul proiectului

Dupa completarea formularului de comanda pentru proiectul de logo design, iti vom trimite un chestionar ce contine o lista de intrebari legata de viitorul proiect, profilul firmei, istoric, parteneri, etc. Totul sub protectia datelor si a confidentialitatii semnate intr-un contract. Acest chestionar este imperios necesar, pentru a intelege firma ta, activitatea, misiunea si valorile. Altfel, unui designer, oricat de bun ar fi, i-ar fi foarte greu sa creioneze un logo. Primele concepte logo firma se realizeaza in creion, apoi se transpun cu ajutorul unor programe speciale in mediul digital (vectorizare).

3. Analizeaza conceptele noastre

Intr-un interval de 2-9 zile de la primirea formularului, realizam procesul de creare logo, iti trimitem conceptele conform cerintelor din brieful completat, pentru analiza. Este indicat, ca, analiza sa cuprinda si intrebarea sau parerea asociatilor, partenerilor, colegilor sau familiei. Toate conceptele sunt verificate inainte de expediere, de catre managerul de creatie/proiect, pentru a indeplini cerinte legate de calitate, tehnica si brief. Conceptele se realizeaza pe anumite sabloane(acelasi logo sub diferite scheme de culori, fundaluri, fonturi, etc.). Conceptele de logo design se trimit prin email, sub forma unor documente pdf sau jpeg.

4. Facem schimbari daca este cazul

In cazul in care, nu acoperim toate nevoile si parerile tale in conceptele realizate si este cazul unor modificari, le facem cu placere. In functie de numarul lor si complexitate, veti primi modelul imbunatatit in maxim 2-3 zile.

5. Primesti modelul final de logo

Imediat ce am definitivat versiunea finala, se realizeaza manualul de identitate si pregatim fisierele. Iti trimitem sigla in mai multe formate necesare. Arhiva va fi trimisa printr-un curier de date (wetransfer.com, transfer.ro, etc.) si va cuprinde varianta finala de logo firma, diverse formate pentru web si tipografie, manualul de identitate, fonturile folosite si transferul drepturilor de autor.

Poţi vedea lista detaliată de fişiere pe care le furnizăm la finalul fiecărui proiect de logo design sau identitate vizuala.