INTREBARI SI RASPUNSURI

Ce inseamna logo format vectorial?

Un logo vectorial face ca oricat am scala acea imagine sa nu isi piarda calitatile. Indiferent ca il printam pe un pix sau pe un banner stradal, el va avea aceleasi caracteristici calitative si vizuale. Astfel de logo-uri se fac cu programe speciale.

Care sunt programele vectoriale?

Singurele programe vectoriale pentru creare logo sunt Adobe Illustrator si Corel Draw. Atentie: Photoshop nu este un program vectorial, ci raster. Imaginile rastel sunt imagini care au o calitate fixa si nu se recomanda utilizarea lor la dimensiuni mai mari decat cea originala, fiindca isi pierd din calitate.

Ce inseamna branding?

Un brand este modul in care este vazut un produs, un serviciu, o idee, un stat, o persoana sau o companie in ochii celor cu care interactioneaza, carora se adreseaza. De cele mai multe ori acesta se creaza pe baza unei identitati bine conturate si recunoscute si se adreseaza unui segment de piata definit, demarcandu-se de competitie prin diverse metode. Realizarea logo-ului este un element principal al brandului.

Ce materiale primesti la un logo?

Toate pachetele creare logo firma contin desenul original vectorial .cdr si urmatoarele versiuni: eps, pdf, jpeg, png toate la rezolutii mari. Versiuni ale siglei color, alb-negru si fundal transparent. Pachetul de pret logo Pro include si manual de identitate.

De ce pachetul Pro de creare logo contine Manual de Identitate?

Pentru ca asa este normal si corect. Un logo pentru firma fara manual de identitate este doar un simplu desen sau o grafica care nu reprezinta nimic pentru acea firma. Manualul de identitate pentru un logo contine un set de reguli despre cum trebuie folosit, coduri de culoare si fonturi.

De ce este important completarea chestionarului de briefing?

Fara un briefing clar, nici un designer sau director de creatie din lumea intreaga nu va stii sa realizeze un logo firma. Prin completarea chestionarului de brief vom invata de la tine ce faci, ce face firma ta, care sunt valorile si misiunea. Vom intelege specificul activitatii tale si domeniul de activitate. El se poate completa prin telefon sau email.

Putem colabora daca suntem din orase diferite?

Credem ca nu mai este o nouatate acest procedeu de lucru. Oriunde te afli in Romania poti beneficia de serviciile realizare logo la aceleasi standarde. Pentru colaborare se incheie un contract, iar corespondenta este tinuta prin email, telefon, whatsup, skype, etc.

Cum se realizeaza plata serviciilor?

Plata serviciilor de creare logo se realizeaza conform contractului, 50% avans si diferenta la finalizarea proiectului.

Drepturile de folosinta si autor

Cedarea drepturilor de folosinţă a siglei către firma, specificată clar în contract se face automat după plata obligaţiilor tale financiare.

Care este durata unui proiect de logo design?

Durata unui proiect difera in functie de mai multi factori. In general, dupa completarea chestionarului de brief, primesti primele concepte, in medie, in 3 zile. Revizuirile dureaza, in medie, de obicei, maxim 2 zile.