PRET LOGO. PRETURI IDENTITATE VIZUALA

Alege cel mai bun pret logo pentru firma ta

Ce pret are un logo? Cat costa un logo? In experienta noastra de peste 10 ani, ca firma de logo design, am inteles ce isi doresc clientii cand vine vorba despre un logo profesional. Am realizat special pentru tine 3 oferte de pret pentru logo si identitate vizuala.

Am creat 3 oferte de pret pentru logo design si identitate vizuala, special concepute pentru tine si firma ta.

Premium

(400)

Numar concepte: 3

Modificari: 3

Timp estimat: 12-14 zile

Formate logo predate: .cdr, .ai, .eps, .png, .jpeg, .pdf

Identitate vizuala(carte vizita, foaie antet, plic,

semnatura email, mapa prezentare)

Cercetare si analiza, strategie

Manual identitate

Plus

(199)

Numar concepte: 5

Modificari: 5

Timp estimat: 5-7 zile

Formate logo predate: .cdr, .ai, .eps, .png, .jpeg, .pdf

Cercetare si analiza, strategie

-

-

Basic

(150)

Numar concepte: 3

Modificari: 3

Timp estimat: 3-5 zile

Formate logo predate: .cdr, .ai, .eps, .png, .jpeg, .pdf

-

-

-

* pret logo – preturile afișate conțin TVA si se calculeaza la cursul BNR din ziua semnarii contractului.

Procedura realizare logo firma

1. Alegi pachetul de logo design sau identitate

Am pregătit trei pachete de logo design si identitate vizuala, care acopera cele mai frecvente solicitări ale clienților și potențialilor noștri clienți.

2. Trimiți formularul de comandă

Acest formular de comandă este de fapt, un brief de creatie. Completezi întrebările referitoare la viitorul logo sau/și despre firmă și profilul firmei pe care o reprezinți. Răspunusurile tale ne vor ajuta înțelegem firma și viziunea ei. Pentru un proiect reușit, acest formular este esential, eliminând stările de confuzie sau exprimarea unui design nu tocmai pe placul tău.

3. Plată

Dupa completarea formularului și trimiterea lui cu succes, vei primi pe adresa de email introdusă în formular, o factură proformă cu valoarea selectată de tine. Plata realizarii logo-ului se face integrală și în avans conform facturii proforme emise în urma comenzii. Pentru referințe vă rugăm să contactați oricare din beneficiarii noștri afișați în secțiunea portofoliu logo firme.

4. Analizează propunerile trimise de noi

Într-un interval de max 3-5 zile(in functie de pachetul de pret ales) de la confirmarea plății, iți trimitem propunerile inițiale conforme cu cerințele de bază, exprimate anterior. Ai tot timpul la dispoziție pentru a analiza variantele primite. Îți sugeram să ceri părerea colegilor sau a familiei în legătură cu proiectul. Modificările solicitate de dvs. vor fi efectuate până veți fi mulțumit de rezultat.

5. Cere revizuiri dacă este necesar

Vom face modificarile solicitate bazându-ne pe indicațiile primite de la tine. Poți cere numărul de revizuiri maxime cuprinse în pachet pentru a fi pe deplin mulțumit de rezultatul final.

6. Primești arhiva cu logo -ul sau identitatea vizuala

După alegerea variantei finale a logo-ului tau, pregătim fișierele originale necesare folosirii siglei. Îti vom trimite o arhivă ce conține designul original, diverse variante pentru web si tipografie sau inscripționare auto. Dupa obținerea aprobării finale, logo-ul va fi arhivat și trimis prin e-mail impreuna cu fișierele în extensia ai, corel, eps, pdf, jpg, png.

Help

Intrebari legate de logo design, preturi logo, sigla, logo format vectorial, emblema, detalii tehnice despre sigle, sunt necunoscute pentru unii, astfel incat sectiunea merita o pagina dedicată cu explicațiile aferente. intrebari si raspunsuri despre logo